Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

RE: [Catacomb] Bad status code for REPORT



Hi,

I noticed this problem, and mod_dav returns 200.

- Sung

> -----Original Message-----
> From: catacomb-bounces@webdav.org [mailto:catacomb-bounces@webdav.org] On
> Behalf Of Gildas Guillemot
> Sent: Wednesday, April 07, 2004 9:32 AM
> To: catacomb@webdav.org
> Subject: [Catacomb] Bad status code for REPORT
> 
> Hi,
> 
> It seems that the status code returned in respons to a REPORT request is
> wrong. it is 200 whereas it should be 207. Thanks to Ingo Brunberg on
> Slide-user list to help me detect this bug.
> 
> 
> I have sniffed the TCP traffic with netTool :
> --> request :
> 
> REPORT /repos/file.xml HTTP/1.1
> Content-Type: text/xml; charset=utf-8
> User-Agent: Jakarta Commons-HttpClient/2.0final
> Host: localhost:7000
> Depth: 1
> 
> <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
> <D:version-tree xmlns:D="DAV:">
> <D:prop>
> <D:version-name/>
> </D:prop>
> </D:version-tree>
> 
> 
> --> Response :
> ------ start dump -----
> HTTP/1.1 200 OK
> Date: Wed, 07 Apr 2004 13:21:04 GMT
> Server: Apache/2.0.46 (Unix) mod_ssl/2.0.46 OpenSSL/0.9.6b DAV/2
> Catacomb/0.9.0
> Transfer-Encoding: chunked
> Content-Type: text/xml; charset="utf-8"
> 
> 146
> <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
> <D:multistatus xmlns:D="DAV:">
> <D:response>
> <D:href>/repos/file.xml/!/2/!/file.xml</D:href>
> <D:propstat><D:prop>
> <D:version-name>V2</D:version-name>
> </D:prop>
> <D:status>HTTP/1.1 200 OK</D:status>
> </D:propstat>
> </D:response>
> 
> [...]
> 11
> </D:multistatus>
> 
> 0
> ----- end dump -----
> 
> 
> 
> Best regards.
> --
> Gildas
> 
> 
> _______________________________________________
> Catacomb mailing list
> Catacomb@webdav.org
> http://mailman.webdav.org/mailman/listinfo/catacomb